Kayıtlar

2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hiç kimse yalnız değil!

Resim

SAVAŞIN ÇOCUKLARI

Resim
BENİM İSTANBUL’UM       Ben de dinliyorum İstanbul’u Ama gözlerim açık Burası Laleli olmalı Çünkü aynı yosma burdan da geçiyor Giyinmiş açık saçık Çıngıraklar artık yok Onun yerini hoparlörler almış Bozacı değil satış yapan artık İşportacı, bağıra çağıra, çığlık çığlık Anlasana, burası ne Orhan Veli’nin İstanbul’u Zaman ne İstanbul zamanı Gelecek bugün oldu, Geçmiş bırakıp gitti alarak güzellikleri Zengin fakir aynı Farklı olan Artık zenginin merhameti, Fakirin utangaçlığı yok “zade”leri yitirdiğimizden beri Utanmıyoruz yapmaya çirkinlikleri Bu kadar mı olumsuz her şey Hayır! Herkese inat ben insanım Burası İstanbul “Umut” sadece bir roman adı değil Gelecek hala “umut” vaat ediyor

Üretmek

Resim

Okuma Aşkı

Resim
Beyinlerimizi kitapla sulayalım.

Gülümse

Resim

Ahmet Hamdi Tanpınar

Resim
Şu ara Tanpınar şiirleri okuyorum ve şiirin güzelliğini yeniden keşfediyorum.

Kitap

Resim
İster en dar mekanda, istersen de zihninin dar kıskacında ol; unutma ki hayal gücün sınırsız, kitapların sana sunduğu dünya sınırsız.

İstanbul

Resim

Her eğri bir doğru etmiyor!

Resim

Gönül dili

Resim

Etraftaki Kargalar

Resim

Geçmişin Tutkusu

Resim
Gramofonlar sadece antikacılarda mı olur sanıyorsunuz? Benim gibi tutkunları sayesinde hayalleri ve evleri de süslüyor. Orijinal taş plak dinlemek, sanatçının sesini içinize sindirmek ne güzel. Sanatçı sanki yanınızda ve yalnızca size söylüyor şarkısını.

Okuma Zevki (Kitap tanıtım köşem)

Resim
Dağların Adamı Barnabo- Dino Buzzati Yazarın ilk okuduğum kitabı "Tatar Çölü" idi. Okuldaki bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle okudum. Daha sonra yazarın diğer kitaplarını da merak ettim ve Barnabo ile bu şekilde tanıştım. Durağan bir kitap. Olaylar zincirinden ziyade Barnabo karakterinin yaşamı etkin bir üslupla ele alınmış. Aslında yazarın diğer kitabında da aynı tarzı görüyoruz. Sakinleştiren, okuma zevki veren, okurken kahvenizin keyfini çıkarabileceğiniz bir roman. Umarım beğenirsiniz. İnsana umutla yaşamayı öğretiyor.

Mevsim

Resim
Gönlüm kaç mevsim yaşıyor, aynı tabloda Gidenler geri dönmüyor, bu zamanda

Aydınlık

Resim
Kafalarımızın içini aydınlatalım, gün ışığı olmasın ne çıkar.

Mevlana

Resim

Aslımızı bilelim.

Resim

Güzel bir kitap.

Resim

Posta Pulu

Resim
Sonbahar'da Paris bir başka güzel...

İSTANBUL

Resim
Bir Beşiktaş tramvayı aldı beni Bir Beşiktaş tramvayı sana getirdi (Selda Bağcan)